• nl
  • en
  • us
Bekend van TV

Werkwijze

Wat is een DivorceHotel scheiding?
DivorceHotel is een internationaal scheidingsconcept op basis van mediation, dat scheiden op een vakkundige, snelle, betaalbare en vooral positieve manier voor vrijwel iedereen mogelijk maakt. “Wij zien uw scheiding niet alleen als het einde van uw huwelijk, maar vooral als het begin van een nieuwe fase in uw leven.” Onze gasten maken in ons hotel een positieve nieuwe start in twee dagen. Onze gasten weten vooraf wanneer de scheiding start, eindigt en hoeveel de scheiding kost.

Voor wie is DivorceHotel geschikt?
DivorceHotel richt zich niet op een specifieke doelgroep. Iedereen die het doel heeft om op een positieve manier  uit elkaar te gaan kan bij ons terecht. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u in staat bent om uw partner een goede toekomst toe te wensen na de scheiding.

Hoe werken wij?
Nadat u ons contactformulier heeft ingevuld zullen wij contact met u opnemen en u en uw partner uitnodigen voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor om uw situatie in kaart te brengen. Tijdens dit gesprek zal worden bepaald welke DivorceHotel oplossing voor u beide het meest geschikt is. Vervolgens zal er een datum worden gepland wanneer de mediation zal starten.

Hoe verloopt een DivorceHotel mediation?
U verblijft gedurende een weekend in een van onze hotels, in alle rust en van alle gemakken voorzien. Voorafgaand aan uw verblijft ontvangt u van uw mediator een agenda waarin uw mediaton proces staat beschreven per dagdeel. In het hotel bent u volledig anoniem. Niemand is op de hoogte van de reden van uw verblijf. Vanzelfsprekend zal het mediationproces plaats vinden achter gesloten deuren.

Welke DivorceHotel professionals worden bij een mediation betrokken?
DivorceHotel werkt samen met de best getrainde en opgeleide professionals die zorgvuldig zijn geselecteerd.  De DivorceHotel mediator zorgt ervoor dat de agenda wordt opgesteld en de juiste professionals bij het mediation proces worden betrokken (accountant, makelaar etc.). Hierdoor kunnen wij op een vakkundige, snelle, betaalbare en vooral positieve wijze uw scheiding regelen. Zonder inmenging van partijdige /onprofessionele familie, vrienden, etc.

Gaat u scheiden en willen u en uw partner dit op een positieve manier doen, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op of kijk naar het onderstaande interview waarin CEO Jim Halfens persoonlijk het concept volledig toelicht!