Bekend van TV

  Media en persaanvragen kunt u sturen naar press@DivorceHotel.com


  Onlangs interviewde de York Press in Engeland DivorceHotel’s Country Manager David Leckie over het eerste Britse DivorceHotel. Vervolgens schreef The London Economic een uitgebreid artikel waarna ook The Sun en Express een interview met David publiceerde. Na het interview ging het nieuws rondom DivorceHotel (UK) opnieuw viral. Onder andere in Australië schreef New.com.au en Nine over DivorceHotel. Daarnaast was DivorceHotel weer in het nieuws in Zwitserland en in Zuid-Afrika schreef de Sunday Times over DivorceHotel.  In de artikelen legt David uit waarom DivorceHotel de ultieme oplossing is voor stellen die op een positieve manier willen scheiden.  Ook was David te horen op het radio station BBC Leeds (zie onder). CEO Jim Halfens deed onlangs een uitgebreid interview in Griekenland met de Griekse Star.


  Onlangs werd CEO Jim Halfens geïnterviewd door Janneke Willemse van 7 Ditches TV. In het interview legt Jim uit waarom hij destijds is gestart met DivorceHotel en hoe het precies werkt wanneer je gaat scheiden in een DivorceHotel. Verder vertelt Jim over de verschillende DivorceHotels in Amerika, The UK en in Nederland. Ook wordt er gesproken over de DivorceHotel TV serie die inmiddels al in verschillende landen is uitgezonden.


  Onlangs werd David Leckie (DivorceHotel country manager UK) geïnterviewd in de radio show van John Beattie voor BBC Radio Scotland. Tijdens het interview vertelt David over de opening van DivorceHotel UK en geeft hij aan dat een start van DivorceHotel in Schotland dit najaar niet uitgesloten is!


  Onlangs opende DivorceHotel het eerste hotel in The United Kingdom. De opening van het eerste hotel en de scheiding van eerste Britse koppel werd op de voet gevolgd door ITN news,  The Mail on Sunday (Daily Mail) en ITV’s Good Morning Britain. Bij Good Morning Britain vertelde Kathrine live vanuit Denver in de uitzending aan Piers Morgan over haar positieve ervaring in het Amerikaanse DivorceHotel. Vervolgens ging het nieuws rondom het inmiddels wereldberoemde scheidingsconcept opnieuw viral in o.a.: Griekenland, China, TaiwanFrankrijk, Italië, Turkije en Portugal.


  Onlangs werd DivorceHotel’s US country manager Michele Martin geïnterviewd door het radio station BFM Radio (The Business Station) in Maleisië. In het interview legt Michele Martin o.a. uit hoe een DivorceHotel scheiding in zijn werk gaat en hoe DivorceHotel er over de hele wereld in slaagt om koppels op een positieve manier uit elkaar te laten gaan om een nieuwe start te kunnen maken in een weekend.


  Onlangs werd het team van DivorceHotel geïnterviewd door BBC World News voor het radio programma Business Daily op de UK National Day of Divorce. Luister hier naar het interview met Jim Halfens (CEO DivorceHotel International) Marie-Louise van As (head of mediation DivorceHotel) en David Leckie (UK country manager).


  Onlangs werd DivorceHotel CEO Jim Halfens een dag gevold door een camerateam van NPO2 programma: ‘de Stand van het Land’. Gedurende de dag toont Jim hoe zijn werkdag eruit ziet en vertelt hij over de binnen- en buitenlandse ontwikkelingen omtrent het succesvolle scheidingsconcept DivorceHotel. Klik hier om het programma te bekijken (vanaf 16:55m).


  Onlangs werd US country manager and DivorceHotel mediator Michele Martin geïnterviewd door CBS Los Angeles. Het interview werd snel opgepakt in de media door o.a. MSN.com in Amerika en The Sun in The UK. Vervolgens werd Michele Martin geïnterviewd door AlphaTV uit Griekenland, ook de GriekseItaliaanse Braziliaanse en zelf Pakistaanse media waren opnieuw onder de indruk van de inmiddels wereldwijd bekende scheidingsoplossing. CEO Jim Halfens was te horen bij BBC Radio 5 live! Luister hier naar het interview!


  Onlangs maakte CEO Jim Halfens in een interview met The Guardian bekend dat DivorceHotel begin volgend jaar ook haar deuren gaat openen in The UK. In het artikel ‘Brexit may be final straw for some couples, say divorce lawyers‘ komt Jim uitgebreid aan het woord over de plannen van DivorceHotel. Meer nieuws over de nieuwe vestiging van DivorceHotel in The UK lees je uiteraard hier op onze website!


  Onlangs werd DivorceHotel CEO Jim Halfens geïnterviewd over DivorceHotel. Het interview is hier terug te lezen. In het artikel wordt DivorceHotel omschreven als een organisatie die nieuwe regels creëert omtrent een scheiding en wordt DivorceHotel gezien als een moderne nieuwe scheidingsoplossing. Lees het artikel hier.

  DivorceHotel’s US country manager en mediator Michele Martin was onlangs te horen in de Amerikaanse ‘Divorce and your money show’ van Shawn Leamon. Tijdens dit interview vertelt Michele aan de luisteraars hoe DivorceHotel exact werkt en krijgt de luisteraar een goed beeld van de wereldberoemde scheidingsformule!


  Pagina 1 van 712345...