• nl
  • en
  • us
  • au
Bekend van TV

COVID-19: DIVORCEHOTEL ONLINE AVAILABLE!

read more »

COVID-19: DIVORCEHOTEL ONLINE AVAILABLE!

The COVID-19 developments are, of course, affecting DivorceHotel's global operations. We are following all recently released COVID-19 guidelines and are taking every precaution to protect our community!

Whilst we are not able to use our hotel locations for the time being, we are still able to help you to split up in an amicable way via our established online DivorceHotel divorce solution.

We are here to assist you, please get in touch with us as usual via phone, send us an email or send your question directly via our website. On behalf of DivorceHotel International I wish everybody luck, stay strong and healthy and I hope we meet soon in person and in good health!

Jim Halfens

CEO

DivorceHotel International

De dag van de scheiding komt eraan! Gratis spreekuur bij DivorceHotel!

16 augustus 2017

Op vrijdag 8 september a.s. is het weer de dag van de scheiding. Een belangrijke dag voor DivorceHotel omdat het al jaren onze missie is om koppels te helpen om op een positieve manier uit elkaar te gaan. Bij DivorceHotel maken koppels een positieve en belangrijke nieuwe start in hun leven.  Op vrijdag 8 september is om die reden iedereen van harte welkom om tussen 10 en 13 uur vrijblijvend kennis te komen maken met de DivorceHotel advocaat/ mediators.

Gratis ‘scheidingscheck’
Ook kun je op deze dag bij ons terecht voor kosteloos juridisch advies en is het mogelijk om een DivorceHotel ‘scheidingscheck’ uit te voeren. Deze check geeft meer inzicht in welke stappen er moeten worden gemaakt om op een positieve manier uit elkaar te gaan. Uiteraard is het mogelijk om nu al een afspraak in te plannen.

Over ‘Dag van de Scheiding’:
De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Ook bij DivorceHotel werken we samen met vFas advocaat mediators.

Over DivorceHotel:
DivorceHotel is een wereldwijd bekende scheidingsoplossing waarbij koppels in 1 weekend op een positieve manier uit elkaar gaan op basis van een fixed fee. DivorceHotel is naast Nederland inmiddels ook actief in Amerika en Engeland.

DivorceHotel
Newtonbaan 16
3439 NK Nieuwegein
The Netherlands
VAT nr. NL853883427B01
tel. +31 30 6023737
e-mail: info@DivorceHotel.nl

Lees meer over: , , , , , , , , , , , , ,