• nl
  • en
  • us
Bekend van TV

Kom langs op vrijdag 8 september – ‘Dag van de Scheiding’ – voor gratis advies!

2 september 2017

A.s. vrijdag 8 september is het weer de Dag van de Scheiding en zoals eerder aangekondigd speelt ook DivorceHotel in op deze belangrijke dag. DivorceHotel startte als een van de eerste spelers met het aanbieden van een scheidingsoplossing waarbij tevoren duidelijk is hoe lang de procedure duurt (2-3 dagen) en wat de procedure exact kost (fixed fee). Misschien wel het allerbelangrijkste gegeven is dat wanneer onze gasten kiezen voor DivorceHotel zij kiezen voor een positieve oplossing. Met inmiddels DivorceHotels in Nederland, Amerika en Engeland wordt het steeds duidelijker dat er behoefte is aan transparante, positieve en betaalbare scheidingslossing.

‘Dag van de Scheiding’
Op de ‘Dag van de Scheiding’ kunt u bij DivorceHotel terecht om meer te weten te komen over onze oplossingen, we adviseren u graag over uw (lopende) scheiding. Ook leggen we graag aan u uit hoe u een positieve nieuwe start kunt gaan maken samen met uw partner door uit elkaar te gaan. Heeft u een vraag of wilt u meer weten kom dan a.s. vrijdag langs tussen 10.00 en 13.00 uur, we ontvangen u graag op ons hoofdkantoor in Nieuwegein.

‘Scheidingscheck’
DivorceHotel beschikt over diverse tools om snel een inschatting te kunnen maken van uw situatie. Op die manier kunnen wij u a.s. vrijdag in korte tijd voorzien van waardevol advies. Zo is DivorceHotel niet voor iedereen de meest geschikte keuze. In dat geval kunnen we u ook verder helpen met bijvoorbeeld een traditionele scheiding. Of misschien heeft u slechts behoefte aan meer inzicht, we bespreken het graag met u! Wilt u alvast een afspraak inplannen? Dat kan!

‘Dag van de Scheiding’:
De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen om aandacht te vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Ook bij DivorceHotel werken we samen met vFas advocaat mediators.

Hebben we uw interesse gewekt? Kom dan bij ons langs en maak een afspraak voor de ‘Dag van de ‘Scheiding! Bij DivorceHotel weten we als geen ander hoe we u in alle rust, lettend op uw privacy comfortabel kunnen ontvangen, we hopen u vrijdag te zien!

Jim Halfens
CEO

DivorceHotel
Newtonbaan 16
3439 NK Nieuwegein
The Netherlands
VAT nr. NL853883427B01
tel. +31 30 6023737
e-mail: info@DivorceHotel.nl

Lees meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , ,